-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​CMS-koordinator

Har du lyst til at arbejde med teknologi og produkter, være med fra starten på et helt nyt projekt, være firmaets nøgleperson indenfor CMS og e-handel, og være med til at skabe fremtidens kundeoplevelser? Så har vi en spændende nyoprettet stilling som CMS-koordinator.

Geoteam står overfor at skulle implementere et CMS-system/e-handelsplaform, og søger derfor en CMS-koordinator der har lyst og evne til indgå som tovholder i et samarbejde med salgsteamet og supportere om udvikling, implementering og vedligeholdelse af løsningen.​

Vi tilbyder

Et arbejde i et yngre dynamisk engageret team i en virksomhed i vækst, hvor vi arbejder for at skabe gode kundeoplevelser omkring Trimble – verdens førende producent af udstyr til landmåling og præcisionslandbrug. Vi lægger vægt på langvarige relationer såvel kollegialt som med vores kunder. Arbejdet er selvstændigt og du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsdage. Vi har en målsætning om, at Geoteam skal være et rart sted at være med en god tone og sund kultur iblandt os.

​Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og attraktiv kantineordning.

Vi forventer

Det vigtigste er at du er struktureret, har gå-på-mod, drive og godt humør, og derudover forestiller vi os, at du er en person der kan se dig selv som tovholder på et projekt, og befinder dig godt i krydsfeltet mellem IT/produkter/produktinfo/kunder. Teknisk forståelse og indsigt i CMS-løsninger og produkt management er en fordel ligesom det er en endnu større fordel hvis du er vandt til at arbejde struktureret og kender til salg og marketing. Vi stiller store krav til os selv i forhold til at hjælpe vore kunder, så det er vigtigt at du kan håndtere perioder med mange bolde i luften. Vi lægger også vægt på at du kan lide at arbejde med mennesker, er serviceminded og på dine evner som teamplayer.

For yderligere information

Kontakt gerne adm. direktør Steen Hagelskjær (mobil: 2344 8675 eller mail sth@geoteam.dk) for yderligere information.

Ansøgning

Har dette fanget din interesse, så send din ansøgning til job@geoteam.dk med emnefeltet ’CMS-koordinator’ hurtigst muligt. Ansøgningen skal være i pdf-format og indeholde relevant CV, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Samtaler foretages løbende, og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet.

Om GEOTEAM A/S

Læs mere om os under Mere > Firmaprofil

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS