-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skovbrug​

​Måling med GPS i en skov er en udfordring for langt de fleste GPSer, dog kan Trimbles R2 klare opgaven. Man kan på nuværende tidspunkt, ikke forvente præcision på under 50-80 cm, da skov er en omskiftelig størrelse. Målingernes præcision vil variere meget alt efter skovtype, omfanget af blade på træerne, og hvor godt satellitterne står på opmålingsdagen.

Da man ikke kan forvente en høj præcision i skoven, er det oplagt at benytte R2ens submeter variant, der er væsentligt billigere end den almindelige R2. Den eneste forskel på disse er, at R2 submeter GPSen er begrænset til en præcision på 50 cm, hvilket er mindre end hvad man kan forvente i en skov.

Den billige løsning til dig skal opmåle/optegne skovrejsninger​ (Scroll ned e​ller klik her)

R2

​R2 GNSS-modtageren leverer positioneringsnøjagtighed fra sub-meter til centimeter og uanset arbejdsgang vil R2 sikre din produktivitet inden for et bredt spektrum af landmålings opgaver.

Den alsidige R2 er specialbygget til både professionel opmåling, kortlægning eller GIS-arbejde, hvad enten du skal udføre afsætning fra stok, opmåling af veje, finde nedgravede elementer som rør og kabler, tage billeder af GIS-elementer i marken eller foretage præcisionsmålinger.

Materiale om R2:

- datablad

- leverandørsite

Trimble TSC7

Trimble’s Nye TSC 7 kombinere to verdener til en god og solid arbejdsplatform, der kan tåle lidt af hvert!

Med sin 7 tommers skærm med touch funktioner og et fuldt QWERTY keyboard, er du ikke begrænset i dit feltarbejde. Touchskærmen er understøttet af Trimbels ’rainmode’ der gør skærmen mindre følsom mod vand, så du kan forsætte dit arbejde, selv når det virkelig regner. TSC7’eren kommer desuden med en stylus, så du ikke behøver at tage vanterne af, når det er koldt.

Se mere her:
​​

Materiale om TSC7:

- produktblad

- datablad

- leverandørsite​​

Penmap

​Penmap er en software til alle dine opgaver og ideer til indsamling af

GIS- og opmålingsdata.
​Penmap kan tilsluttes de mest populære GNSS-modtagere, totalstationer og laserafstandmålere, og giver dig problemfri udveksling med din foretrukne GIS- eller CAD-pakke.
​Læs meget mere om Penmap både i vores brochure og leverandørsite i nedenstående link.

Materiale om Penmap:

- brochure

- leverandørsite

- Penmap for Android Overview Video

Tablets:

ALGIZ 8X

Den ultra lette ALGIZ 8X, 8” tablet er solidt beskyttet mod vind og vejr til en militær standart. Tabletten har en kraftig Intel® Pentium processor med en god mængde RAM and hukommelse. Tabletten er genial til feltarbejde grundet dens lille størrelse og lave vægt (990 gram). Tabletten har en høj batterilevetid og selv hvis du har behov for at skifte batteri behøver du ikke at slukke den da den med sit interne batteri giver dig frihed til at hot swappe. 

​​

Materiale om ALGIZ 8X:

- brochure

- manual

- leverandørsite

ALGIZ 10X

Den kraftige ALGIZ 10X 10” tablet er solidt beskyttet mod vind og vejr til en militær standart. Tabletten har en firkærnet Intel® processer og en god mængde RAM and hukommelse. Tabletten er god til at multitaske og med sin store skærm giver den et godt overblik af ens arbejdsområde. Tabletten vejer kun 1.3 kg så den er meget medgørlig når man skal bruge den i felten. Tabletten har en høj batterilevetid og selv hvis du har behov for at skifte batteri behøver du ikke at slukke den da den med sit interne batteri giver dig frihed til at hot swappe.

​​

Materiale om ALGIZ 10X:

- brochure

- manual

- leverandørsite

Trimble T10

Med integrerede GNSS-funktioner er T10 en kraftfuld og robust enhed, der er lavet til undersøgelse af feltarbejde, kortlægning og GIS-dataindsamling.

Materiale om T10:

- datablad

- leverandørsite​​

- ​tilbehø​r

Tilbehør

SACCI Taske

Med den specialbyggede rygsæk fra SACCI kan man have alt med når der registreres, og endda have hænderne fri!

​Vi anbefaler denne rygsæk til personer hvis GPS-arbejde foregår i terrænet.
​Tasken kommer med en GPS pole, sat solidt fast i rygsækkens metalramme.

Incl. en holder der giver mulighed for at montere tablet/controller på tasken, der kan fastspændes med skulderstopper og mavebælte, som giver brugeren mulighed for at arbejde frit med hænderne.

Ved skovrejsning​

​Kom nemt og hurtigt i gang med dine skovrejsninger.

Trimble Catalyst er en billig løsning til dig, der skal opmåle/optegne skovrejsninger.

Med en Catalyst antenne og Penmap software kan du opgradere din Android telefon til at kunne håndtere skovrejsningsprojekter.

I Penmap kan du nemt indtegne de relevante afdelinger og litra-grænser, samt notere arter og eventuelle blandingsforhold i Penmap’s smarte iFeature system.

Catalyst

Trimble Catalyst er en software baseret GNSS modtager til Android. Den kræver en letvægtsantenne DA2, som forbindes til din android enhed via USB. Derudover kræves et abonnement til lokationsservicen.

Materiale om Catalyst:

- vejledninger

- Trimble Penmap for Android

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder fra Geoteam​

Nyheder fra GrainSense
GrainSense er kommet med ny model af den håndholdte GrainSense A2 og har lanceret et nyt produkt, en stationær FlowAnalyzer.
Læs hele nyheden
Nye GFX-skærme
Hurtigere og kraftigere skærme til autostyring
Læs hele nyheden
Ny totalstation giver entreprenørvirksomhed store tidsbesparelser
Med en ny SX12 totalstation fra Trimble sparer entreprenørvirksomheden LM Byg på tid, da den kan styres med fjernbetjening fra liften og formindsker antallet af opstillinger.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev fra Geoteam

Vi udsender nyhedsbreve med nyheder, tilbud og andre kunders erfaringer med udstyr som dit.

Nyheder fra GrainSense
16-11-2022
GrainSense er kommet med ny model af den håndholdte GrainSense A2 og har lanceret et nyt produkt, en stationær FlowAnalyzer.
Læs hele nyheden
Nye GFX-skærme
16-11-2022
Hurtigere og kraftigere skærme til autostyring
Læs hele nyheden
Ny totalstation giver entreprenørvirksomhed store tidsbesparelser
05-10-2022
Med en ny SX12 totalstation fra Trimble sparer entreprenørvirksomheden LM Byg på tid, da den kan styres med fjernbetjening fra liften og formindsker antallet af opstillinger.
Læs hele nyheden

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS