-->
Indtast ny adgangskode:

Mobil gis​

Her på siden kan du finde vejledninger til Trimble MobilGIS. Du kan bruge linkene nedenunder eller du kan gå direkte til vores FTP site på ftp://ftp.geoteam.dk/Vejledninger/MobilGIS/

TerraFlex

Herunder en lille video af workflowet fra TerraFlex til QGIS​​

Terra Sync

• Vejledning i export af data fra PFO og efterfølgende import i Mapinfo
  • Vejledning i håndtering af GPSnet.dk fase korrektionsdata i PFO, fra 2006
  • Vejledning i håndtering af GPSnet.dk kode korrektionsdata i PFO, fra 2006
  • Vejledning i opsætning af extern sensor til PFO
  • Vejledning i at redigere punktdata før import
  • Rangefinder TerraSync
  • Licensskift fra en licensnøgle til en anden kan foretages ved at slette pfo.lic i C:\windows og køre aktiveringen igen.

Koordinatsystem og geoide filer (samme tekst som under landmålings support)

Koordinatsystemfiler og geoidefiler kan downloades fra:

ftp://ftp.geoteam.dk/koordinatsystem+geoidefiler

Klik her for vejledning i opdatering af koordinatsystemfiler og geoidefiler på såvel Trimble Access som Trimble's MobilGIS enheder

For kunder der ikke har softwareaftale koster support i forbindelse med skift af koordinatsystem filer 500 kroner.​

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på tlf.: 77 33 22 88 hvis det omhandler Landbrug, eller på 88 20 87 03 hvis det omhandler Landmåling. Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk.