-->
Indtast ny adgangskode:

​Landmåling support - vejledninger samt soft- og firmware

På denne side kan du finde vejledninger og guides til Trimbles landmålings udstyr. Links på denne side er direkte links til http://produkter.geoteam.dk/ hvor du er velkommen til at se direkte hvad der ligger. Alle dokumenter er i pdf format og åbner i nye vinduer.​

Nyttige funktioner og metoder, som ligger i Trimbles instrumenter, kan du også finde en opsamling af. Hvis du følger os på Linkedin eller modtager vores nyhedsbrev, så får du dem også ad den vej i den takt, vi beskriver dem.

Indholdsfortegnelse til denne side

Generelt om Geoteam's vejledninger(Scroll ned ​eller klik her)

Forkortelser

• ACU = Attachable Control Unit = En landmålingscomputer fra Trimble
  • TAIM = Trimble Access Installation Manager

Trimble Access.

Trimble Access er det nyeste software på Trimble's landmålingscomputere (TSC3, TSC2, TCU - klik her for link), til GPS'er og totalstationer. Trimble Access kører ovenpå Windows mobile. (Trimble Access - klik her for link), til GPS'er og totalstationer.

I stedet for at benytte nedenstående links kan du også se direkte på http://produkter.geoteam.dk/

Vær opmærksom på at vejledningerne er lavet til en given version af Trimble Access og der hele tiden kommer nye versioner.

Den komplette vejledning til Trimble Access kan findes ved at klikke her. Bemærk at vejledningen er på engelsk.

TerraSync

Mobil GIS marksoftware til indmåling og afsætning. Køre ovenpå Windows mobile. I stedet for at benytte nedenstående links,kan du se mere her: produkter.geoteam.dk/Vejledninger/MobilGIS/

ASCII File Generator Utility

Ascii File Generator kan anvendes til eksport af opmålingsjob fra Trimbles landmålingssoftware til ønskede formater. Programmet er især anvendeligt på meget store jobs, hvor hukommelsen på landmålingscomputeren ikke er tilstrækkelig hvorrfor dette stykke PC software bruges i stedet for.

Klik her for at hente ASCII File Generator Utility​​

​File Conversion

Med File Conversion kan du opgadere tidligere Trimble Access eller Trimble Survey Controller jobs til nyere versioner. Værktøjet er et online værktøj hvormed du kan uploade de filer du ønsker konverteret og bagefter downloade dem igen.

Du kan finde File Conversion på dette link: www.myconnectedsite.com/site/surveyadministration/publicsurveytools

Koordinatsystem og geoide filer. (samme tekst som under MobilGIS support)

​Koordinatsystemfiler og geoidefiler kan downloades fra geoteam.dk/koordinatsystem+geoidefiler

Klik her for vejledning i opdatering af koordinatsystemfiler og geoidefiler på såvel Trimble Access som Trimble's MobilGIS enheder

For kunder der ikke har softwareaftale koster support i forbindelse med skift af koordinatsystem filer 500 kroner.​

Nivellerings instrument - DiNi

Flere vejledninger kan findes på http://produkter.geoteam.dk/Vejledninger/

SC = Survey Controller

Software og firmware

På vores FTP site http://produkter.geoteam.dk/Software_Firmware/ findes soft- og firmware. Generelt henvises til http://www.trimble.com/support. Klik her på dit instrument og vælg download. Her finder du også i øverste højre hjørne et link til en oversigt over nummeret på den seneste version af soft- og firmware for de enkelte produkter. Dog har vi lavet en enkelt vejledning som følger:

Klik her for en vejledning i opgradering af firmware på Trimble R4, R6 og R8 GNSS

Trimble Business Center (TBC)

I stedet for at benytte nedenstående links kan du også se alle vejledningerne her: http://produkter.geoteam.dk/Vejledninger/Trimble_Business_Center/

Trimble Survey Controller

Survey Controller (SC) softwaren er forgængeren for Trimble Access. SC bliver hovedsageligt blev brugt sammen med den tidligere solgte Trimble landmålingscomputer ACU.

I stedet for at benytte nedenstående links kan du også se alle vejledningerne her:

http://produkter.geoteam.dk/Vejledninger/Survey_Controller/

TSC3

Komplet vejledning til TSC3-landmålingscomputeren kan hentes ved at klikke her.​

TSC3, Slate/T41, Geo7x, OS installation

HUSK AT GEMME DATA FØR INSTALLATION AF NYT OPERATIVSYSTEM

Windows 8 og 10

Hvis man anvender Microsofts operativsystem Windows 8 eller 10, så kan der være problemer med at tilkoble en landmålingscomputer vha. USB-kabel. Det kan være nødvendigt at lave nogle tilretninger for at få det til at virke. Klik her for en vejledning til dette på engelsk, eller her for en vejledning på dansk.​

​​Generelt om Geoteam's vejledninger​.

Vejledningerne du finder på denne side er typisk lavet til kurser og ikke til at stå alene. Det til trods er det vores vurdering at mange brugere af Trimble udstyr kan få gavn af disse vejledninger. ​Men der må tages forbehold for at vejledningerne ikke passer 100%. Oplever du fejl vil det være os en stor hjælp om du vil gøre os opmærksom herpå ved at skrive os en mail på support@geoteam.dk.​​

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88 og Landmålingssupport kontaktes på 88 20 87 03. Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk