Danmarks Elektronisk Referencenet
GEOTEAM er autoriseret Trimble-forhandler
Til forside
In English
Navigation:  Service & Support  »  Support  »  Landbrug

Support for Geoteam's landbrugs kunder

Agriculture Learning Center

Trimble Agriculture Learning Center er et helt unikt sted hvor du som kunde i Geoteam gratis kan få hjælp til vores landbrugsprodukter. Klik på det blå logo til højre for at gå direkte til siden hvor du kan oprette login.

I Agriculture Learning Center er der ydermere mulighed for at få hjælp og kvalificeret instruktion fra en person i Geoteam ved at klikke på +1 under fanen ”My Team + My advisor”  og tilføje jcj@geoteam.dk under fanen.

Klik her for vejledning i Trimble Agriculture Learning

Danske brugervejledninger

Diverse

CFX 750

Farm Works

Download af farmworks er der link fra under Produkter > Præcisionslandbrug > Farmworks

Firmware og sprogfiler

For at opdatere sin enhed med dansk sprog med firmware og motitor så klik her for at komme til Support & Service > Forum for brugergrupper for at downloade firmware-, sprog- og monitor filer.

Klik her på Registrer for at oprette en profil. Efter kort til vil du have adgang til brugergruppen landbrug hvorfra du kan downloade filerne.

Vores supportafdeling vokser i takt med tilgangen af kunder, og i august har vi derfor...
Trimble har sat en ny skarp pris på TBC advanced. Prisen er reduceret med over 20%.
ALLE: Trimble Dimensions 2014
(9. juli 2014 10:09)
Geoteam inviterer i år til Trimble's brugerkonference: Trimble Dimensions 2014. Konferencen finder sted d. 3.-5. November, 2014.
Trimble har netop frigivet den nye firmware til deres landmålings-modtagere.
Unikke besøg i alt siden 2011: 101989

Udskriv
Partnerlogin
Log ind her
Besøg www.trimble.com
Links

Kontaktinfo

GEOTEAM A/S

Energivej 42, 1. sal

DK-2750 Ballerup

Telefon:

+45 77 33 22 33

Mail:
CVR nr.

info@geoteam.dk

28 84 86 33

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på
tlf: 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opstående problemer i marken eller spørgsmål om opsætning og betjening af Trimble.

Indtast din 6-cifret pinkode her: