Danmarks Elektronisk Referencenet
GEOTEAM er autoriseret Trimble-forhandler
Til forside
Navigation:  Service & Support  »  Support  »  Landbrug

Support til landbrug

Du har flere muligheder for at finde en løsning. Vores to hotlines, Geoteam PLUS og Vagttelefonen, skal du betale for, mens vejledningerne er gratis at bruge.

Trimbles læringscenter

I Trimble Agriculture Learning Center kan du få gratis hjælp til vores landbrugsprodukter. Klik på det blå logo til højre for at gå direkte til siden, hvor du kan oprette login. I Agriculture Learning Center er der ydermere mulighed for at få hjælp og kvalificeret instruktion fra en person i Geoteam ved at klikke på +1 under fanen ”My Team + My advisor” og tilføje jcj@geoteam.dk under fanen. Klik her for vejledning i Trimble Agriculture Learning.

Youtube Brugervejledninger fra Trimble
TMX-2050 Display– How to Use NextSwath Technology
TMX-2050 Display – Display Settings
TMX-2050 Display – How to Connect a DCM-300 Modem to a Hotspot
TMX-2050 Display – Changing Language and Units
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Basic Setup
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Client, Farm, Field, and Event Setup
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Configure Map Display Mode
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Create a Straight AB Guidance Line
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Rename Guidance Lines
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Create a Pivot Guidance Pattern
TMX-2050 Display – FmX Plus App – Create a Headland Guidance Pattern
Connected Farm Field - Basic Features and Understanding

Danske Brugervejledninger

EZ-Guide 250 GPS Guide - Brugervejledning

- FarmWorks View version - Brugermanual

Telefonsupport

- Geoteam PLUS - Hverdage fra kl. 08 til 16. Fredag til 15:30
  Ring: 77 33 22 33

- Vagttelefonen - Hverdage fra kl. 06 til 08 og fra 16 til 22 - i perioden 1. marts til 1. september.
  Ring: 53 56 59 69
  Betingelser

Landmåling: Dimensions 2016
(7. april 2016 09:48)
Tag med os til Trimble Dimensions i Las Vegas
ALLE: GPSnet.dk i Jyllands Posten
(18. marts 2016 09:18)
Interessant artikel om GPSnet.dk i dagens udgave
Landbrug: Cropsat
(16. marts 2016 15:20)
Lav et gradueret kvælstoftildelingskort
Flere og flere landmænd anvender i dag Geoplov
Unikke besøg i alt siden 2011: 164928

Udskriv
Partnerlogin

Besøg www.trimble.com

Kontaktinfo

GEOTEAM A/S

Energivej 34

DK-2750 Ballerup

Telefon:

+45 77 33 22 33

Mail:
CVR nr.

info@geoteam.dk

28 84 86 33

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på
tlf: 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opstående problemer i marken eller spørgsmål om opsætning og betjening af Trimble.

Indtast din 6-cifret pinkode her: