Danmarks Elektronisk Referencenet
GEOTEAM er autoriseret Trimble-forhandler
Til forside
In English
Navigation:  Service & Support  »  Support  »  Landbrug

Support for Geoteam's landbrugs kunder

Agriculture Learning Center

Trimble Agriculture Learning Center er et helt unikt sted hvor du som kunde i Geoteam gratis kan få hjælp til vores landbrugsprodukter. Klik på det blå logo til højre for at gå direkte til siden hvor du kan oprette login.

I Agriculture Learning Center er der ydermere mulighed for at få hjælp og kvalificeret instruktion fra en person i Geoteam ved at klikke på +1 under fanen ”My Team + My advisor”  og tilføje jcj@geoteam.dk under fanen.

Klik her for vejledning i Trimble Agriculture Learning

Danske brugervejledninger

Diverse

CFX 750

Farm Works

Download af farmworks er der link fra under Produkter > Præcisionslandbrug > Farmworks

Firmware og sprogfiler

For at opdatere sin enhed med dansk sprog med firmware og motitor så klik her for at komme til Support & Service > Forum for brugergrupper for at downloade firmware-, sprog- og monitor filer.

Klik her på Registrer for at oprette en profil. Efter kort til vil du have adgang til brugergruppen landbrug hvorfra du kan downloade filerne.

Trimble har sat en ny skarp pris på TBC advanced. Prisen er reduceret med over 20%.
ALLE: Trimble Dimensions 2014
(9. juli 2014 10:09)
Geoteam inviterer i år til Trimble's brugerkonference: Trimble Dimensions 2014. Konferencen finder sted d. 3.-5. November, 2014.
Trimble har netop frigivet den nye firmware til deres landmålings-modtagere.
Geoteam har i denne weekend været sponsor for et hold ved Nordic24 i Rude Skov ved Holte. Teamleder Jens Esbech deltog sammen med 3 andre og 2 reserver
Unikke besøg i alt siden 2011: 98922

Udskriv
Partnerlogin
Log ind her
Besøg www.trimble.com
Links

Kontaktinfo

GEOTEAM A/S

Energivej 42, 1. sal

DK-2750 Ballerup

Telefon:

+45 77 33 22 33

Mail:
CVR nr.

info@geoteam.dk

28 84 86 33

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på
tlf: 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opstående problemer i marken eller spørgsmål om opsætning og betjening af Trimble.

Indtast din 6-cifret pinkode her: