Danmarks Elektronisk Referencenet
GEOTEAM er autoriseret Trimble-forhandler
Til forside
In English
Navigation:  Service & Support  »  Support  »  Landbrug

Support for Geoteam's landbrugs kunder

Agriculture Learning Center

Trimble Agriculture Learning Center er et helt unikt sted hvor du som kunde i Geoteam gratis kan få hjælp til vores landbrugsprodukter. Klik på det blå logo til højre for at gå direkte til siden hvor du kan oprette login.

I Agriculture Learning Center er der ydermere mulighed for at få hjælp og kvalificeret instruktion fra en person i Geoteam ved at klikke på +1 under fanen ”My Team + My advisor”  og tilføje jcj@geoteam.dk under fanen.

Klik her for vejledning i Trimble Agriculture Learning

Danske brugervejledninger

Diverse

CFX 750

Farm Works

Download af farmworks er der link fra under Produkter > Præcisionslandbrug > Farmworks

Firmware og sprogfiler

For at opdatere sin enhed med dansk sprog med firmware og motitor så klik her for at komme til Support & Service > Forum for brugergrupper for at downloade firmware-, sprog- og monitor filer.

Klik her på Registrer for at oprette en profil. Efter kort til vil du have adgang til brugergruppen landbrug hvorfra du kan downloade filerne.

LANDMÅLING: Kortdage
(19. november 2014 16:48)
Torsdag klokken 14 fortæller Niels Rasmussen fra Geoteam om V10 og Terrestrisk fotogrammetri.
De indlysende fordele ved autostyring betyder, at stadig flere styr og skærme kommer ind i de danske traktorer, og det makkerparret er en potent kombination.
Dronen UX5 overflyver hurtigt markerne og fotograferer status
Varier udsæden efter om du kører på bakketoppen eller i lavningerne.
Unikke besøg i alt siden 2011: 112442

Udskriv
Partnerlogin
Log ind her
Besøg www.trimble.com

Kontaktinfo

GEOTEAM A/S

Energivej 42, 1. sal

DK-2750 Ballerup

Telefon:

+45 77 33 22 33

Mail:
CVR nr.

info@geoteam.dk

28 84 86 33

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på
tlf: 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opstående problemer i marken eller spørgsmål om opsætning og betjening af Trimble.

Indtast din 6-cifret pinkode her: