Danmarks Elektronisk Referencenet
GEOTEAM er autoriseret Trimble-forhandler
Til forside
In English
Navigation:  Service & Support  »  Support  »  Landbrug

Support for Geoteam's landbrugs kunder

Agriculture Learning Center

Trimble Agriculture Learning Center er et helt unikt sted hvor du som kunde i Geoteam gratis kan få hjælp til vores landbrugsprodukter. Klik på det blå logo til højre for at gå direkte til siden hvor du kan oprette login.

I Agriculture Learning Center er der ydermere mulighed for at få hjælp og kvalificeret instruktion fra en person i Geoteam ved at klikke på +1 under fanen ”My Team + My advisor”  og tilføje jcj@geoteam.dk under fanen.

Klik her for vejledning i Trimble Agriculture Learning

Danske brugervejledninger

Diverse

CFX 750

Farm Works

Download af farmworks er der link fra under Produkter > Præcisionslandbrug > Farmworks

Firmware og sprogfiler

For at opdatere sin enhed med dansk sprog med firmware og motitor så klik her for at komme til Support & Service > Forum for brugergrupper for at downloade firmware-, sprog- og monitor filer.

Klik her på Registrer for at oprette en profil. Efter kort til vil du have adgang til brugergruppen landbrug hvorfra du kan downloade filerne.

Nu kan alle får den samme effektive styring af bommens højde, som ellers har været forbeholdt sprøjter fra fx Hardi, Kverneland og Agrifac.
To traktorer arbejder perfekt sammen, når de har hver deres FmX-skærm, for skærmene udveksler oplysninger under arbejdet.
Nu kan Trimbles skærme styrer alle sprøjter fra Amazone takket være en lille box fra Geoteam.
LANDMÅLING: Lej en IS Rover
(29. december 2014 16:23)
Nu udlejer vi en S6 totalstation sammen med en R10 GNSS med prisme og radio. Så kan du også måle på de svære steder i vandløbet og på byggepladsen. Vi kalder det IS Rover.
Unikke besøg i alt siden 2011: 126114

Udskriv
Partnerlogin
Log ind her
Besøg www.trimble.com

Kontaktinfo

GEOTEAM A/S

Energivej 34

DK-2750 Ballerup

Telefon:

+45 77 33 22 33

Mail:
CVR nr.

info@geoteam.dk

28 84 86 33

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på
tlf: 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opstående problemer i marken eller spørgsmål om opsætning og betjening af Trimble.

Indtast din 6-cifret pinkode her: