Danmarks Elektronisk Referencenet
GEOTEAM er autoriseret Trimble-forhandler
Til forside

Navigation:  Service & Support  »  Support  »  Landbrug

Support til landbrug

Du har flere muligheder for at finde en løsning. Vores to hotlines, Geoteam PLUS og Vagttelefonen, skal du betale for, medens vejledningerne er gratis at bruge.

Trimbles læringscenter

I Trimble Agriculture Learning Center kan du få gratis hjælp til vores landbrugsprodukter. Klik på det blå logo til højre for at gå direkte til siden, hvor du kan oprette login. I Agriculture Learning Center er der ydermere mulighed for at få hjælp og kvalificeret instruktion fra en person i Geoteam ved at klikke på +1 under fanen ”My Team + My advisor” og tilføje jcj@geoteam.dk under fanen. Klik her for vejledning i Trimble Agriculture Learning.

Danske Brugervejledninger

EZ-Guide 250 GPS Guide - Brugervejledning

- FarmWorks View version - Brugermanual

- Landbrugs software - Kom med i en brugergruppe

Telefonsupport

- Geoteam PLUS - Hverdage fra kl. 08 til 16. Fredag til 15:30
  Ring: 77 33 22 33
  Pris: 1.987 kr. om året

- Vagttelefonen - Hverdage fra kl. 06 til 08 og fra 16 til 22
  Ring: 53 56 59 69
  Pris: 500 kr. for et opkald og 385 kr. pr påbegyndt halve time.
  Betingelser

ALLE: Vi søger 4 nye kolleger
(10. juli 2015 14:36)
I Geoteam søger vi 4 nye kolleger: En projektleder, en kundekonsulent til landmåling, en servicetekniker til vores værksted samt en salgskoordinator.
Det samlede tilskud til kombinationen af autostyring og sektionsafblænding af sprøjtebommen kan komme op på 40 % og endda lidt over.
Ved anlæggelsen af en ny ledning købte Haarby Vandværk selv en GPS til at måle ledninger, stophaner og ventiler ind med. Nu måler de også alle gamle og kommende installationer præcist ind med den.
Med Geoteams opsætning styrer Trimbles skærme nu også alle sprøjter med en Müller controller, hvilket omfatter fem store mærker og mange mindre.
Unikke besøg i alt siden 2011: 139945

Udskriv
Partnerlogin

Besøg www.trimble.com

Kontaktinfo

GEOTEAM A/S

Energivej 34

DK-2750 Ballerup

Telefon:

+45 77 33 22 33

Mail:
CVR nr.

info@geoteam.dk

28 84 86 33

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på
tlf: 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opstående problemer i marken eller spørgsmål om opsætning og betjening af Trimble.

Indtast din 6-cifret pinkode her: