-->
Indtast ny adgangskode:

Support til landbrug

​Her på siden kan du finde en masse hjælp til Trimble Agiculture produkter

Telefonsupport​:

​Vagttelefon

Alle dage fra kl. 06-08 og 16-22
​fra 1. marts til 1. september.

Ring: 53 56 59 69

Som en ekstra service har vi også support i tidsrummene klokken 06 til 08 og 16 til 22 alle ugens dage fra 1. marts til 1. september.

Som altid gælder standardbetingelserne, se under Om Geoteam > Betingelser

Der vil altid være en af Geoteam's landbrugs-ansatte på vagt og klar til at tage telefonen. Bemærk at det er landbrugs-ansatte hvorfor spørgsmål omkring Landmåling, Mobil-GIS, Serviceværksted mv. ikke besvares. Derimod besvares spørgsmål iht. Trimble Agriculture produkterne og GPSnet.dk til landbruget.

Geoteam PLUS

Man-tors. fra kl. 08 til 16.

Fredag fra kl. 08 til 15:30

Ring: 77 33 22 88

Vi tilbyder vores landbrugskunder en support ordning kaldet Geoteam PLUS. Abonnementsordningen omfatter telefoniske opkald i tidsrummet mandag til torsdag mellem klokken 08 til 16 og fredag mellem klokken 08 til 15.30.

Vælger du at tegne et abonnement på Geoteam PLUS, forlænger vi samtidig garantien på vores løsninger fra et år til to år.

Den forlængede garanti bortfalder dog, hvis du opsiger dit abonnement.​

Produktblad

GPSnet.dk App

GPSnet.dk er udviklet som app til din smartphone, som giver dig mulighed for at

· Se driftbeskeder

· Se mountpoints

· Se datablade

· Ringe direkte til support

App'en kan findes både til Android og iOS og kan hentes i Google Play Butik eller i Apple App Store.

​Vejledninger:

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på tlf.: 77 33 22 88 hvis det omhandler Landbrug, eller på 88 20 87 03 hvis det omhandler Landmåling. Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk.