-->
Indtast ny adgangskode:

IP65, 67 og IP 68

Kort forklaring

• IP 65 betyder at instrumentet er støvtæt og kan holde til spuling fra alle sider
  • IP 67 betyder at instrumentet er støvtæt og kan holde til kortvaring neddyktning i vand (1 meter vand i indtil 30 minutter)
  • IP 68 betyder at instrumentet er støvtæt og kan holde til varig neddykning i vand

Længere forklaring

​International Electrotechnical Rating er en international standard som angiver beskyttelsesgraden for elektrisk udstyr, hvilket udtrykker udstyrets evne til at modstå indtrængning af faste genstande og vand/væske i relevante udstyr.

IP bruges af Trimble til på internationalt plan, nemt at oplyse om at produkterne er hårdføre og kan holde til at blive brugt i hverdagen.

Det første ciffer angiver beskyttelse mod faste genstande og det andet ciffer angiver beskyttelsesgraden mod væsker. Et x angiver bare "ingen oplysning" og er nødvendigt da der skal være bostaverne IP og det har en betydning om tallet står som første eller andet ciffer efter IP.

IP 6x betyder at apparatet er støvtæt og er den højeste beskyttelse et produkt kan opnå efter IP standarden imod faste genstande.

IP x5 betyder at apparatet kan holde til spuling fra alle sider. Spulingen må ikke have en skadelig virkning.

IP x7 betyder at apparatet kan holde til at være i en meter vand i 30 minutter. Således kan det også til kraftig spuling fra alle sider, men dog ikke at være neddykket i vand gennem længere tid.

IP x8 betyder at apparatet kan holde til varig neddykning i vand, under betingelser specificeret af aftale mellem kunde og producent. IP68 er således den absolutte top rating et elektronisk instrument kan opnå indenfor standarden.

Se evt. da.wikipedia.org/wiki/IP-koden

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

GEOTEAM Support

GEOTEAM Support kan med supportaftale kontaktes på tlf.: 77 33 22 88 hvis det omhandler Landbrug, eller på 88 20 87 03 hvis det omhandler Landmåling. Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk.