-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firmaprofil​

​Siden 1999 har Geoteam A/S markedsført, serviceret og solgt produkter, hard- og software, fra Trimble Inc. hjemmehørende i Sunnyvale, Californien. Geoteam er et selvstændigt aktieselskab ejet af LE34 – Danmarks største landinspektørfirma.

I Danmark er Geoteam forhandler af alle Trimbles produkter inden for landmåling, præcisionslandbrug, GPS til GIS dataindsamling og 3D Laser Scanning. Samlet er der pr. 1. juni 2017 ansat 24 medarbejdere i Geoteam. Kun fire er beskæftiget fuldtids med salg. De resterende 20 ansatte beskæftiger sig hovedsageligvis med service og support i tilknytning til salget af Trimble udstyr.

Henrik Lennartz-Johansen

Direktør

hlj@geoteam.dk

​Niels Rasmussen Forretningschef, nir@geoteam.dk

I dag er Geoteam ikke kun specialister i præcisionslandbrug og markedledende indenfor præcisionslandbrug i Danmark, men har ligeledes fået retten til at markedsføre, servicere og sælge Trimbles produkter på både Grønland og Færøerne.


​​GPSnet.dk

Ud over ovennævnte produkter tilbyder GEOTEAM en GPS relateret service GPSnet.dk® - Danmarks Elektroniske Referencenet®. GPSnet.dk tilbyder korrektionsdata til brugere af GPS der ønsker forbedret nøjagtighed i forhold til standard (autonom) GPS. Tjenesten blev etableret i år 2000/2001 og der tilbydes idag en række forskellige DGPS produkter målrettet professionel anvendelse af GPS. Ved etableringen var GPSnet.dk verdens første nationalt dækkende RTK tjeneste baseret på Trimbles enestående VRS teknologi.

I dag anvendes systemet af mange forskellige kunder over hele landet til ledningsregistrering, opmåling af situationsplaner, genfinding og afsætning af skel, fladenivellement, præcis GIS dataindsamling og opdatering, maskinstyring i landbruget og entreprenørbranchen samt mange andre formål. Trimbles VRS teknologi anvendes i dag af mange nationale myndigheder i hele verden til udsendelse af korrektioner til GPS/RTK.​

Brands

Hovedparten af de produkter vi sælger kommer fra:

​Men vi er også dansk forhandler for de følgende firmaer:

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88 og Landmålingssupport kontaktes på 88 20 87 03. Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS.